Šodien publicēs Daugavpils novada jauniešu vārdu sarakstus, kuri tiks nodarbināti vasaras laikā

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Daugavpils novada domes projektu koordinatore Daina Kriviņa paziņoja portālam Gorod.lv, ka šīs dienas, 16.maija, laikā Daugavpils novada mājas lapā (www.dnd.lv) tiks publicēti jauniešu vārdu saraksti, kuri pretendē uz nodarbinātību vasaras laikā.

Jāatzīmē, ka kopumā saņemti vairāk nekā 150 jauniešu pieteikumi, kuri vēlētos iegūt darba pieredzi un piestrādāt vasaras laikā. Tādēļ Daugavpils novada domē īpaši izveidotā komisija no 9. līdz 16.maijam iepazinās ar pieteikumiem un atlasīja pretendentus.

Pašlaik atlasīti 119 jaunieši, kuri tiks nodarbināti vasaras laikā, vēl 14 kandidatūras pagaidām ir zem jautājuma zīmes, jo viņu anketās norādītas darba vietas, kuras Daugavpils novada dome nevar nodrošināt, vai jauniešu norādītais vēlamais darba uzsākšanas laiks nesakrīt ar Domes piedāvāto. Komisija tuvākajā laikā sazināsies ar šiem 14 pretendentiem lai noskaidrotu, vai jauniešu var mainīt savas prioritātes.  

Tāpat, pēc D.Kriviņas vārdiem, Daugavpils novada dome saņēma dažus pieteikumus, kuri nebija aizpildīti, ievērojot visas vasaras nodarbinātības programmas prasības: jaunieši nebija pievienojuši deklarāciju, dažos pieteikumos norādīts, ka jaunietis mācās pilsētas izglītības iestādē, nevis Daugavpils novada skolā, tādēļ 14 pieteikumi atrodas rezerves sarakstā. Precīzāks saraksts ar jauniešu vārdiem, kuri var slēgt līgumu par nodarbinātību, būs zināms pirmdien, 20.maijā.

Atgādināsim, ka 24.maijā būs pēdējā dokumentu pieņemšanas diena, savukārt 31.maijā plānots pabeigt līgumu slēgšanu.


Написать комментарий