Daugavpilī gatavojas Pilsētas svētkiem

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Kā ziņo portals pašvaldības portāls, 16. maijā Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova uz sanāksmi aicināja Pilsētas svētku rīcības darba grupu. Sanāksmē piedalījās arī priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs un vietniece Līvija Jankovska.

Kultūras pārvaldes vadītāja Eleonora Kleščinska informēja par jau paveikto, par darbu pie programmas. Tikšanās laikā apsprieda pasākumus gan pilsētas centrā, gan mikrorajons, šogad atkal būs svētki arī cietoksnī. Īpašs akcents ir gājiens, kurā šogad dosies uzņēmēji, jo Pilsētas svētki veltīti uzņēmējiem. Atsaucība ir, bet vēl var pieteikties gājienam.

Tika pārrunāti tehniskas dabas jautājumi, ielu slēgšanas shēmas. Žanna Kulakova aicināja būt ļoti atbildīgiem, savlaicīgi jāinformē atbildīgos dienestus un iedzīvotājus.

Uz svētkiem, kā ierasts, ieradīsies arī mūsu sadarbības partneri, jau pieteikušās 8 delegācijas,  tiek gaidīti jauni pieteikumi.

Pilsētas svētki „Mana pils Daugavpils” notiks no 3. Līdz 9. jūnijam. Svētki sāksies pilsētas mikrorajons, bet kulminācija būs Pilsētas centrā un cietoksnī.


Написать комментарий