No jaunā izglītības ministra gaida komunikāciju bez dubļiem

foto: puaro.lv
foto: puaro.lv

Jaunajam izglītības un zinātnes ministram Vjačeslavam Dombrovskim (RP) vajadzētu uzlabot komunikāciju ar nozares pārstāvjiem. Tā uzskata Latvijas Rektoru padomes priekšsēdētājs Arvīds Barševskis.

Viņš šorīt intervijā Latvijas radio teica: «Viens no pirmajiem jautājumiem, protams, ir komunikācija. Ļoti daudz problēmu varbūt radās no neveiksmīgās komunikācijas, kur eksministrs Roberts Ķīlis tomēr ļoti daudz spēlēja uz publicitāti, PR.

Mēs ļoti ceram, ka Vjačeslavu Dombrovski veidosies konstruktīvāks dialogs. Vismaz sākums ir cerīgs. No tiem izteikumiem, kas bijuši, nenāk dubļi, kas nāca uz nozari varbūt visu iepriekšējo periodu.

rotams, mēs runāsim par reformām. Mēs gribēsim dzirdēt ministra skatījumu uz šīm pārmaiņām, ko viņš ir iecerējis, un arī teiksim savus viedokļus.»

Tikšanās laikā plānots pārrunāt akreditācijas procesu, pārvaldību un citus jautājumus, kas augstskolas uztrauca.

Pašlaik mēģināsim pieiet maksimāli konstruktīvi un veidot dialogu.

Portāls TVNET jau ziņoja, ka veselības problēmu dēļ nesen no amata atkāpās līdzšinējais izglītības un zinātnes ministrs Ķīlis, kuram daudzi pārmeta nepārdomātas reformas un izteikumus. Ķīļa vietā stājās viņa partijas pārstāvis Dombrovskis


Написать комментарий