Precizēti Daugavpils novada domes vasaras nodarbinātības programmas rezultāti

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Portāls Gorod.lv ziņojis, ka Daugavpils novada dome šogad īsteno jauniešu vasaras nodarbinātības programmu.

Gan uzņēmēju, gan skolēnu, kuri vēlas piedalīties šajā programmā, reģistrācija ir noslēgusies.  

Pēc Daugavpils novada domes projektu koordinatores Dainas Kriviņas vārdiem, kopumā saņemti 19 Daugavpils novada zemnieku saimniecību pieteikumi, kā arī ar darba vietām nodrošina gandrīz visas pagastu pārvaldes. Dalībai programmā pieteicās 170 jaunieši, kuri vēlējās iegūt darba pieredzi vasaras laikā.

D.Kriviņa atzīmēja, ka 5 no 170 pieteikumiem neatbilda konkursa nolikumam, tāpēc nepiedalījās atlasē. Šogad Daugavpils novada dome nodarbinātībai apstiprināja 136 jauniešus. Diemžēl 29 jauniešiem nodarbināšana tiks piedāvāta tikai tad, ja atteiksies kāds no apstiprinātajiem jauniešiem.

Jāatzīmē, ka apstiprinātajiem jauniešiem līdz 24.maijam Domes 29.kabinetā ir jāiesniedz šādi dokumenti: ģimenes ārsta izziņa (skolēnam līdz 18 gadiem) vai obligātās veselības pārbaudes karte (skolēnam no 18 gadiem); vecāku / aizbildņu piekrišana par skolēna nodarbināšanu konkrētajā darba vietā (skolēnam līdz 18 gadiem); algas nodokļu grāmatiņa (jāizņem Valsts ieņēmumu dienestā).

Jāpiebilst, ka apstiprināto jauniešu saraksts pieejams Daugavpils novada domes mājas lapā  (www.dnd.lv). Pēc augstākminēto dokumentu iesniegšanas tiks sagatavots gala nodarbinātības saraksts un uzsākta līgumu slēgšanas procedūra.


Написать комментарий