Sieviešu organisms ir daudz izturīgāks pret sāpēm nekā vīriešu organisms

foto: lastwordonsports.com
foto: lastwordonsports.com

Sieviešu organisms ir daudz izturīgāks pret sāpēm salīdzinājumā ar vīriešu organismu, jo imunitāte sieviešu organismā noveco daudz lēnāk, ziņo portāls www.profi-forex.org. Šeit arī tiek izskaidrots tas fakts, ka sievietes dzīvo ilgāk.

Pētījumu veica speciālisti no Japānas, ņēma asins analīzes sievietēm vecumā no 20-90 gadiem, izrādījās, ka vecāka gājuma sievietēm asinīs leikocītu daudzums strauji samazinās. Vīriešiem daudz agrāk sāk samazināties leikocītu daudzums asinīs.

Masu mēdiju rakstu autori apgalvo, ka pētījuma rezultāti nemaz neatšķiras starp sieviešu un vīriešu sniegtajām asins analīzēm. Tas ir saistīts ar to, ka jauniešiem leikocītu daudzums asinīs ir daudz lielāks nekā jaunietēm. Sievietes organismā ir estrogēna hormons, kurš palīdz pasargāt sievietes no sirds darbības slimībām.

Interesants ir tas fakts, ka dzimumorgāni arī ietekmē cilvēka imunitāti. Zinātnieki ir secinājuši, ka dzimumorgāni ietekmē leikocītu daudzumu asinīs. Pēc veiktā pētījuma zinātnieki nāca pie secinājuma, ka sievietes ir daudz izturīgākas pret sāpēm.


Написать комментарий