Zinātnieki ir noskaidrojuši ideālā vidukļa izmērus

Mūsdienās ir vairākas metodes, kuras palīdz saglabāt sievietes jaunību un skaistumu, viena no svarīgākajām problēmām ir liekā svara problēma, ziņo portāls www.profi-forex.org.

Vai cilvēkam ir liekais svars to palīdz noskaidrot izstrādātais ķermeņa masas indekss. Pašlaik zinātnieki iesaka skatīties vidukļa un auguma attiecību, jo tas ļauj pamatīgāk noskaidrot organismam nepieciešamo svaru.

Zinātnieki ir noskaidrojuši, ka viduklim nevar būt lielākam par pusi no cilvēka augumam. Dietoloģi mūsdienās vairāk seko ķermeņa masas indeksam, balstoties uz tā  izstrādā arī nepieciešamās diētas pacientam. Lielbritānijas pētnieki cenšas pierādīt, ka vidukļa un auguma attiecība ļauj izskaitļot nepieciešamo svaru cilvēkam.

Ja runāt par ideālo vidukli, tad tas nevar pārsniegt pusi no cilvēka auguma, gadījumā, ja viduklis ir 80% no auguma, tad cilvēka dzīve samazinās par 17 gadiem. Piemēram, vīrietim, kura augums ir 182 cm ideālā vidukļa izmēram jābūt 91 cm. Sievietēm, kuru augums ir 170 cm ideāls viduklis ir 85 cm.

Šo izskaitļošanas metodi var piemērot arī bērniem sākot no 5  gadiem. Zinātnieki no Lielbritānijas veica pētījumu 20 gadus, pētot dažādu grupu cilvēkus. Tieši šis pētījums noteica izskaitļošanas metodi un ideālo cilvēka vidukļa izmēru. Zinātnieki pierādīja, ka ķermeņa masas indekss ne vienmēr sniedz pareizus rezultātus.


Написать комментарий