Daugavpils 9.vidusskolas 12.klašu skolēni un viņu skolotāji ilgi atcerēsies šo Pēdējo zvanu

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Šodien visās valsts skolās skan Pēdējais zvans. Šogad Daugavpils pilsētas skolas beidz 750 9.klašu skolēni un 573 12.klašu skolēnu.

Katrā skolā sakarā ar šo ceremoniju izveidojušās savas tradīcijas. Tomēr dažreiz to neievērošana nāk par labu, ko apliecina Daugavpils 9.vidusskolā šodien notikušais Pēdējais zvans.

Tradicionālā svinīgā pasākuma vietā 12.klašu beidzējus apsveica visai neformālā gaisotnē. Pēc īsas un emocionālas 9.vidusskolas direktora Artura Fedotova uzrunas skolas beidzēji piedāvāja aktu zālē esošajiem skolotājiem, vecākiem un viesiem nelielu kora koncertu klases audzinātājas Elvīras Ivanovas vadībā.

Uzstāšanās tika sagatavota pēc raidījuma „Ugadaj melodiju!” parauga, tikai minēt vajadzēja mācību priekšmetus. Skolotājiem vajadzēja izvēlēties vienu no kategorijām, bet talantīgi skolēni dziedāja dziesmas par godu saviem skolotājiem.

Piemēram, savam direktoram 12.klašu skolēni veltīja pārveidoto dziesmu par Arturu Pirožkovu. Sporta skolotājam nodziedāja dziesmu „O bože, kakoj muzčina!”, lūdzot nevis meitu vai dēlu, bet „deviņi” vai „desmit”. Savukārt klases audzinātājai veltīja dziesmu „Spasibo za deņ, spasibo za noč”.

Uzstāšanās beigās skolas beidzēji novēlēja pārējiem skolēniem novērtēt savu skolu, bet skolotājiem – būt atbildīgiem un spēt atbildēt uz visiem jautājumiem, zinātkāriem un dalīties savās zināšanās ar skolēniem.

Savukārt 11.klases skolēni pavadīja skolas beidzējus ar dziesmu, pasludinot 9.vidusskolas un 12.klses laulību par šķirtu.

Portāls Gorod.lv novēl visiem skolu beidzējiem labi nokārtot eksāmenus un lielisku noskaņojumu! Lai jums viss izdodas!


Написать комментарий