Policists iesprūst kokā, glābjot kaķi

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Ņujorkā kāds policijas darbinieks iesprūda kokā, glābjot kaķi. Rezultātā gan likumsargam, gan dzīvniekam palīdzēt steidzās vietējā glābšanas dienesta darbinieki, raksta ārvalstu mediji.

Pēc aculiecinieku teiktā, Natto kopā ar kolēģi pamanīja kaķi, braucot garām. Viņš nolēma uzkāpt uz koka, lai palīdzētu dzīvniekam tikt uz zemes, taču kaķis, ieraudzījis policistu, nobijās un uzrāpās gandrīz līdz koka galotnei.

Saprotot, ka atrodas uz koka pārāk augstu, policists sacīja kolēģim, ka nespēs nokāpt lejā. Kolēģis sāka smieties un izsauca vietējo ugunsdzēsības un glābšanas dienestu. Glābējus, pēc aculiecinieku teiktā, negadījums arī sasmīdinājis.

Glābšanas dienesta darbinieki iepsrūdušajam policistam Deinam Natto palīdzēja nokāpt lejā, pieliekot pie koka ugunsdzēsēju kāpnes. Taču jāpiebilst, ka melnbaltajam kaķim glābēji nocēla pirmo.

Kaķis tika nodots veterinārārstu apsakitei, un par viņa turpmākajām gaitām nekas nav zināms. Glābšanas dienestā piebilst, ka incidentā iesaistītās personas jūtas labi un visi "ļoti labi pavadīja laiku".


Написать комментарий