Lieciniece stāsta par Berluskoni ballītēm; striptīzdejotāja pārģērbusies par Obamu

foto: puaro.lv
foto: puaro.lv

Silvio Berluskoni rīkotajos uzdzīves pasākumos ierasta lieta bija meitenes, kuras, tērpušās par māsiņām un mūķenēm, dejo striptīzu. Kādā no tām uzstājusies arī dejotāja, kas pārģērbusies par ASV prezidentu Baraku Obamu.

Šāda informācija izskanējusi publiskajā liecību sniegšanas reizē lietā pret bijušā Itālijas premjerministra S. Berluskoni sabiedrotajiem.

S. Berluskoni sabiedrotie tiek turēti aizdomās par marokānietes Karimas el Mahrūgas un citu sieviešu iesaistīšanu prostitūcijā S. Berluskoni rīkotajās ballītēs un prostitūcijas veicināšanu. Emilio Fede ir S. Berluskoni mediju impērijas vadītājs, Nikole Mineti ir bijusī zobu higiēniste, izklaides dejotāja un politiķe, savukārt Dario Lele Mora ir talantu aģents. Viņi savu vainu noliedz. S. Berluskoni pats citā tiesvedībā ir apsūdzēts par to, ka maksājis tolaik nepilngadīgajai sievietei par seksuāliem pakalpojumiem un par mēģinājumiem šo noziegumu slēpt.

Pašlaik 20 gadu vecā K. el Mahrūga, kas izmanto skatuves vārdu Rūbija, tiesā liecināja, ka piedalījusies vismaz sešās S. Berluskoni ballītēs un pēc katras no tām S. Berluskoni viņai iedevis aploksni ar naudu – tādējādi viņa varējusi nopelnīt līdz pat trīstūkstoš eiro par pasākumu. Vēlāk viņai no S. Berluskoni caur starpnieku nogādāti vēl 30 tūkstoši eiro – viņa toreizējam premjerministram bija stāstījusi, ka vēlas atvērt skaistumkopšanas salonu, lai gan viņai šajā jomā nav izglītības.

K. el Mahrūga toties noliedza, ka no S. Berluskoni būtu saņēmusi piecus miljonus eiro, lai gan iepriekš viņa pati saviem draugiem un paziņām par to bija stāstījusi. Tiesā sieviete sacīja, ka tā esot bijusi tikai lielīšanās un viņa citiem melojusi, lai tādējādi sevi padarītu ievērojamāku. Viņa arī noliedz, ka ar S. Berluskoni būtu bijusi seksuālās attiecībās. Tāpat viņa neatzina, ka jebkad būtu nodarbojusies ar prostitūciju. Lai gan izmeklētāju rīcībā ir sarunu noklausīšanās ieraksti, kuros K. el Mahrūga runā par prostitūciju, tiesā sieviete sacīja, ka viņa toreiz runājusi «muļķības».


Написать комментарий