Daugavpilieši var palīdzēt 12.vidusskolai iegādāties inventāru augstlēkšanai

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Neskatoties uz to, ka kāda multfilmas varone apgalvoja, ka ar labiem darbiem tālu netiksi, daugavpiliešiem un visiem nevienaldzīgajiem cilvēkiem ir iespēja palīdzēt, izdarot labu darbu.

Kā zināms, veselīga dzīvesveida pamatā ir nodarbošanās ar sportu, savukārt, lai tas sniegtu prieku un gandarījumu, nepieciešams kvalitatīvs, mūsdienīgs inventārs. Tādēļ Daugavpils 12.vidusskola, kura piedalās projektā Labiedarbi.lv, lūdz atbalstu jaunā sporta inventāra iegādē.

Sporta skolotājs Aleksandrs Settarovs pastāstīja, ka, lai vieglatlētikas nodarbības sagādātu skolēniem pozitīvas emocijas, skolai nepieciešams mūsdienīgs inventārs.

„Iespēju robežās cenšamies atjaunot skolas sporta bāzi, iegādājoties jauno inventāru, bet diemžēl finansējums ir ierobežots, tādēļ nolēmām piedalīties projektā. Pašreizējie vieglatlētikas paklāji ir veci un nolietoti, savukārt jauno iegādei nepieciešami 1 975 lati. Tā ir mūsu projekta vērtība.

Ceram, ka pilsētnieki un Latvijas iedzīvotāji mums palīdzēs, nosūtot bezmaksas īsziņu www.labiedarbi.lv. Iepriekš pateicamies par atbalstu!”, paskaidroja skolotājs.

Šobrīd 12.vidusskolas projekts ar 3 680 balsīm ieņem pirmo vietu, tomēr situācija var mainīties, tādēļ aicinām portāla Gorod.lv lasītājus palīdzēt skolēniem.Nobalsot var ar  www.draugiem.lv.


Написать комментарий