Trauslās supermodeles skaistuma noslēpums – bokss

foto: whollowverse.com
foto: whollowverse.com

Victoria Secret eņģelis Adriana Lima smagi strādā, lai uzturētu sevi lieliskā formā. Viņas aizraušanās ir bokss, ar ko izskatīgā modele nodarbojas katru dienu.

Supermodeles ikdienas pamatā ir treniņi un vēlreiz treniņi. Tiem viņa velta aptuveni 3 stundas no rīta un tikpat daudz vakarā. Adrianas treneris ir bijušais boksa čempions Maikls Olajide Jr. (Michael Olajide), kurš nodarbībās izmanto boksa un kikboksa elementus. Šāda treniņprogramma noder ne tikai muskuļiem - tas ir lielisks kardio treniņš, kas palīdz atbrīvoties no stresa, uzlabo koncentrēšanās spējas un ceļ pašapziņu, jo treniņos tiek apgūta arī pašaizsardzības tehnika.
Ar boksu  trauslā modele nodarbojos un jau 8 gadus. «Bokss ir kā terapija, tas aizdzen prom visas sliktās domas, jo liek fokusēties un to, ko tu dari. Un rezultāti, protams, ir lieliski,» stāsta Adriana Lima. Tieši pateicoties nopietniem treniņiem, 2012.gadā modelei divu mēnešu laikā pēc dzemdībām izdevās atbrīvoties no 18 kilogramiem liekā svara un kāpt uz mēles Victora Secret šova laikā.

Taču fiziskās aktivitātes nav vienīgais Limas satriecošā auguma noslēpums. Viņa pievērš nopietnu uzmanību uzturam, kā arī dienā izdzer vismaz pāris litrus ūdens. Pirms atbildīgām fotosesijām vai šoviem modele ievēro šķidro diētu, vairākas dienas pārtiekot pamatā no proteīna kokteiļiem. Adriana uzsver, ka ideālās formas uzturēšana nav viegls darbs. «Es pie tā strādāju katru dienu -  bokss, lecamaukla, vitamīniem bagāts uzturs, tā ir mana ikdiena. Un reizēm man vajag arī kādu saldumu,» savos skaistuma noslēpumos dalās modele.

Viņa uzskata, ka labas formas pamatā ir jābūt regularitātei. Adriana ir pārliecināta, ka treniņiem laiku var atrast vienmēr, un labāk dienā pavingrot 10 minūtes, nekā to nedarīt vispār. Modele iesaka katram atrast tādu metodi, kas rada prieku. Viņas gadījumā tā ir lēkšana ar lecamauklu.


Написать комментарий