Šovasar Naujenē tiks rīkotas divas bērnu nometnes

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Daugavpils novada domes deputātu pēdējā sēdē tika nolemts, ka Naujenes jaunatnes iniciatīvas un sporta centra direktors rīkos divas bērnu nometnes – „Dzirkstelīte”, kura no 3. līdz 21.jūnijam darbosies Naujenes pamatskolā, un „Brīnumzeme”, kura turpat norisināsies no 1. līdz 19.jūlijam.

 

Naujenes jaunatnes iniciatīvas un sporta centra direktors Edgars Kucins paskaidroja portālam Gorod.lv, ka vairāk nekā desmit gadus centrs organizē bērnu nometnes, katrā no kurām piedalās 25 bērni 7-12 gadu vecumā. Šīs nometnes esot ļoti pieprasītas.

Pēc E.Kucina vārdiem, vecāki, kuri vēlējās, lai vasarā viņu bērns piedalītos radošajās darbnīcās, dažādas ekskursijās, pārgājienos un sporta spēlēs, ieņēma rindu vēl pirms Daugavpils novada domes deputāti pieņēma lēmuma projektu, kā rezultātā abas grupas jau ir iekomplektētas.

Uz jautājumu par papildu nometņu rīkošanu vai grupu paplašināšanu, Naujenes jaunatnes iniciatīvas un sporta centra direktors atbildēja, ka bērnu nometnes vada īpaši apmācīti līderi un pedagogi, minētie resursi esot nodarbināti pilnībā, kas nozīmē, ka pašlaik centrs nevar uzņemt lielāku bērnu skaitu.


Написать комментарий