Taborē izsludināts jauns konkurss par būvdarbiem ūdenssaimniecības attīstībai

foto: dcpv.lv
foto: dcpv.lv

Portāls Gorod.lv jau vēstījis, ka 8.maijā tika pārtraukts konkurss „Būvdarbu izpilde ERAF projekta "Daugavpils novada Tabores pagasta Tabores ciema ūdenssaimniecības attīstība”.

Tomēr 20.maijā Tabores pagasta pārvalde izsludināja jaunu konkursu par būvdarbiem ciema ūdenssaimniecības attīstībai.

Jāatzīmē, ka, salīdzinot ar iepriekšējo konkursu, darbi un to apjoms gandrīz nav mainījušies. Darbu veikšana projekta ietvaros joprojām sadalīta divos posmos. Konkursa priekšmets ir ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu rekonstrukcija un izbūve. Pirmā posma ietvaros ieplānots veikt esošā urbuma atjaunošanu, ūdenstorņa rekonstrukciju, jaunās kanalizācijas sistēmas izbūvi, labiekārtošanas u.c. darbus. Savukārt projekta otrā posma ietvaros tiks projektēta sadzīves kanalizācija, renovēts ūdenstorņa un artēzijas akas nožogojums.

Darbu izpildes termiņam nav jāpārsniedz 8 mēneši no līguma parakstīšanas dienas. Jāatzīmē, ka ir mainījies piedāvājumu iesniegšanas termiņš – nepieciešamā dokumentācija iesniedzama līdz 26.jūnija plkst.10:00.

Atgādināsim, ka konkurss tika izsludināts šā gada 8.februārī un dažas reizes tika pārsūdzēts, trīs reizes tajā tika veikti grozījumi.


Написать комментарий