Vīriešu mode šajā sezonā

foto: spoki.tvnet.lv
foto: spoki.tvnet.lv

Vasaras atnākšana iedvesmo uz pārmaiņām, lietišķa stila kostīmos slēpjas romantiķi, kuri vēlas pārmaiņas.

Kūrorta romāns

Ir laiks, kad jāatmet ofisa stils un jāģērbj gaišie linu vai zīda krekli. Šajā sezonā būs aktuāli nedaudz saburzīts apģērba stils un gaišie toņi, stērķelēti krekli ar ielocītām piedurknēm. (Lino, Pal Zileri)

Šīs sezonas modē būs vieglas linu žaketes (Hermes) vai žaketes no caurspīdīgiem audumiem (Dior Homme). Zem žaketes smuki izskatīsies sporta krekls ar košiem zīmējumiem un šriftu.

Jāpievērš uzmanību trikotāžas kardigāna jakām. (Ermenegildo Zegna).

Košas krāsas

Šajā sezonā ir aktuālas košas krāsas. Kostīmi vai pat total – look vienā krāsā. (Brioni, Gucci).

Nedaudz par polo

Noslēpums slēpjas tajā, ka polo piestāv visiem, vienīgais ir jāatrod krāsu gammu. Šajā vasarā jāizvēlas košas krāsas, kontrastējošos apkakles. Dažāda veida zīmējumi un ornamenti (Lacoste, Raschini).

Klasiskās īsbikses labi saskan ar kreklu un žaketi (Nautica, Richard James). Baltā krāsa – šī žanra klasika. Tieviem cilvēkiem piestāvēs sašaurinātās īsbikses. Optimālais attālums no apavu malas līdz bikšu apmalei 4-8 cm. Zeķēm jābūt augstākam nedaudz par potītēm, labākais zeķes neģērbt vispār. Platas bikses ir domātas ne tikai atpūtai mājās, bet arī dabā (Etro, Costume National Homme).

Sporta krekli ar interesantiem uzrakstiem un zīmējumiem (Frankie Morello, Moschino), piemēram, ar mīļāko sportistu vai rokmuzikantu attēliem: iedvesmojamies no street style. Viegla dzīves uztvere un humora izjūta rotā cilvēku ne mazāk kā modīgs stilistu apģērbs.

Atvērtas kurpes.

Ir apnikuši zābaki – nēsājiet sporta apavus. Mēs papildināsim: vai arī izvēlaties apavus ar gumijas zoli. Šajā sezonā būs populāras mīkstas kurpes, bez šņorēm  no ponija ādas. Sandales labi saskanēs ar platajām biksēm.

Lielas somas.

Spilgtas krāsas priecēs ne tikai jūs, bet arī jūsu ceļabiedrus ( Bally, Paul Smith).

Salmu cepures rada noslēpumainību ik katram. Brillēs ar spoguļļēcām attēlojas ieinteresētie acu skatieni šī stila piekritējiem  (Mykita, Ray-Ban ).


Написать комментарий