Daugavpils komanda „STOPTIME Dance Studio” Krievijas turnīrā izcīnīja 6 zelta medaļas

foto: www.reitingi.lv

Deju studijas „STOPTIME” dalībniekiem aizvadītās brīvdienas bija karstas. Divas dejotāju komandas no Daugavpils un Rēzeknes aizstāvēja valsts godu Lietuvā un Krievijā notikušajās sacensībās.

Divu pilsētu izlases sastāvā dejotāji-iesācēji piedalījās Lietuvas atklātā turnīrā „Open Lithuanin Championship”, kas norisinājās Kauņā.

Tās bija iesācēju pirmās sacensības Open kategorijā, un viņi sacentās vienā grupā ar Lietuvas, Latvijas un Igaunijas čempioniem. Tomēr jaunieši nenobijās no tik nopietnas konkurences un uzstājās diezgan veiksmīgi. Bērnu vecuma kategorijā, kurā piedalījās vairāk nekā 40 dejotāji, „STOPTIME” pārstāve Arina Kuharjonoka iekļuva finālā.

Ļoti veiksmīgi dejotāji uzstājās kategorijā „duets”. 30 konkursantu vidū Arinas Kuharjonokas un Ingas Ivanovas duets ieņēma 4.vietu. Jāatzīmē, ka studijas jaunākā grupa tika izveidota pagājušā gada septembrī un viņu dalība Baltijas valstu turnīrā ir bērnu komandas treneres Irinas Vasiļonokas darba rezultāts.

Kamēr jaunie dejotāji piedalījās sacensībās Lietuvā, deju studijas pieaugušo izlase devās uz Kaļiņingradu, kur divu dienu laikā piedalījās Krievijas atklātā turnīrā „Amber Cup 2013”.

Pirmās dienas ietvaros sacentās gan pieaugušie, gan juniori: pieaugušie dejotāji uzstājās 1x1, juniori – 2x2. „STOPTIME” pārstāve Megija Bambāne veiksmīgi kvalificējās kategorijā 1x1, bet vēlāk piekāpās Krievijas pārstāvim Mihailam Kuščam, kurš arī kļuva par sacensību uzvarētāju.

Junioru kategorijā Jeļizaveta Šopa un Anastasija Žerebkova veiksmīgi uzstājās visos deju batlos un finālā pārspēja Krievijas čempionāta laureātus, izcīnot divas zelta medaļas un naudas balvu 100 eiro.

Sacensību rezultātā „STOPTIME” komanda iekļuva finālā un izcīnīja 4 augstas vietas. Junioru kategorijā bronzas medaļu ieguva Anastasija Žerebkova, zelta medaļu – Jeļizaveta Šopa. Pieaugušo kategorijā pirmo vietu ieņēma Katažina Kotoviča, otro – Megija Bambāne. Arī sacensību otrajā dienā Lizas un Nastjas duets kļuva par starptautiskā turnīra „Amber Cup 2013” uzvarētāju.

Pēc deju studijas „STOPTIME” treneru Aleksandra un Evitas Lukšu vārdiem, brauciens uz Krieviju ir simtprocentīgi izdevies: komanda no sešiem cilvēkiem atveda uz Daugavpili 6 zelta medaļas, kā arī sudrabu un bronzu, turklāt nodibināja sakarus ar Krievijas deju studiju pārstāvjiem.

Pēdējo reizi deju studijas „STOPTIME” pārstāvji bija Krievijā, kad 2009.gadā piedalījās Pasaules kausa izcīņā, un atveda uz mājām divus kausus.

Komanda izsaka pateicību treneriem, kā arī deju studijas dalībnieku vecākiem, kuri sniedza lielu atbalstu.


Написать комментарий