Pasažiere: Lidmašīna ar tehniskiem defektiem vairākkārt cenšas lidot no Briseles un Rīgu

Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" vairākkārt mēģinājusi pasažierus no Briseles uz Rīgu transportēt ar lidmašīnu, kurai ir tehniskas problēmas, liecina kādas pasažieres stāsts, kurai no Briseles uz Rīgu vajadzēja izlidot pirmdien, 20.maijā.

Uz Rīgu viņai izdevās tikt vien 21.maijā ap pl. 9 no rīta, turklāt ar joprojām nesaremontētu lidmašīnu. Šo reisu piedzīvojusī pasažiere stāsta, ka 20.maijā lidmašīna pacēlusies lidojumam uz Rīgu, taču pēc tam atgriezusies Briseles lidostā, jo bijušas tehniskas problēmas, cik noprotams ar spiediena regulēšanu. Visu nakti pasažieri gaidījuši lidmašīnu, cerot, ka tehniskās ķibeles tiks novērstas, un plkst. 9 tā pacēlusies, lai jau lielā augstumā atkal konstatētu, ka lidaparātam joprojām ir tās pašas tehniskās problēmas.

Lidmašīna ļoti strauji samazinājusi lidojuma augstumu. Sākotnēji lidmašīnas piloti vēlējušies atgriezties Briseles lidostā, bet beigu beigās nolēmuši ļoti zemā augstumā ar acīmredzami lidojumam nepiemēroto lidmašīnu doties uz Rīgu. Pasažiere panikā pat nav iedomājusies paskatīties pulkstenī, cik ilgi lidmašīna zemāko mākoņu līmenī lido uz Rīgu, jo pārdzīvojums bijis šokējošs.

"airBaltic" pagaidām komentārus par šo situāciju nesniedz.


Написать комментарий