Sociālo lietu pārvalde arī šovasar palīdzēs organizēt mazo daugavpiliešu brīvo laiku

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Arī šovasar Cietokšņa mikrorajonā bijušās patversmes „Auseklītis” telpās tiks īstenota pērn uzsāktā bērnu un jauniešu sociālās rehabilitācijas programma. Dažādi pasākumi bērniem ieplānoti arī citās Sociālo lietu pārvaldes (SLP) iestādēs.

SLP mums paziņoja, ka šovasar dažādas bērnu programmas tiks īstenotas Dienas aprūpes centrā personām ar garīga rakstura traucējumiem (Arhitektu ielā 21), Ģimenes atbalsta centrā un Sociālajā mājā Šaurā ielā 26 un Šaurā ielā 28. Īpaša programma bērniem tiks organizēta bērnu patversmē „Priedīte”.  

Kā arī šogad SLP sniedz palīdzību sociālā riska grupā esošajām ģimenēm un maznodrošinātām ģimenēm, kuras vēlas, lai vasarā viņu bērni apmeklētu Daugavpils pilsētas domes organizētās nometnes: atkarībā no situācijas SLP daļēji vai pilnīgi apmaksā ceļazīmi uz nometni.

Atgādināsim, ka vasarā mazie pilsētnieki varēs apmeklēt 20 Domes Jaunatnes departamenta organizētās nometnes. Pateicoties pašvaldības finansiālajai palīdzībai, ceļazīme uz dienas nometni maksā 45 latus, diennakts nometni – 100 latus.
 


Написать комментарий