Parīzes Dievmātes katedrālē nošāvās slavenais franču rakstnieks 1

foto: spoki.tvnet.lv
foto: spoki.tvnet.lv

Parīzes Dievmātes katedrālē slavenais franču rakstnieks izdarīja pašnāvību, katedrālē bija veikta apmeklētāju evakuācija, ziņo portāls internovosti.ru.

Pagaidām policijas darbinieki atsakās komentēt notikušo incidentu, masu mēdiji vēsta, ka pašnāvību ir izdarījis slavenais rakstnieks, kurš uzstājās pret viendzimuma laulību legalizāciju.

Parīzes Dievmātes katedrālē altāra priekšā nošāvies kāds vīrietis, informējusi policija. Pašnāvnieks identificēts kā 78 gadus vecais galēji labējais franču vēsturnieks, esejists un žurnālists Dominiks Venērs, kurš uzstājās pret viendzimuma laulību legalizāciju.

Atgādinām, ka dažas dienas atpakaļ Fransuā Olands parakstīja likumprojektu par viendzimuma laulību legalizāciju. Šis jautājums guva plašu rezonansi sabiedrībā jau apspriešanas laikā, valstī tika rīkotas protesta akcijas. Pēc tā, kad Francijas prezidents parakstīja likumprojektu par viendzimuma laulību legalizāciju netradicionālās seksuālās orientācijas pārstāvji var ne tikai noslēgt laulības, bet arī adoptēt bērnus.


Написать комментарий

Francijas morāle grimst arvien dziļāk!!!!!!!