25.maijā svinam URBANSTYLE jubileju Daugavpilī

foto: dvinsk.lv
foto: dvinsk.lv

Šo sestdien, 25.maijā, Daugavpilī notiks 5.Starptautiskais ielu kultūras festivāls URBANSTYLE, ko organizē Jaunatnes departaments sadarbībā ar deju studiju STOPTIME. Par to ziņo pašvaldības portāls.

Centrālajā parkā pie Ledus halles un skeitparka teritorijā norisināsies sacensības dažādos ielas kultūras virzienos – ielas basketbolā un vingrošanā, graffiti mākslā, ekstremālajos sporta veidos, ielas dejās un RAP-mūzikas brīvā lasīšanā! Uz lielās skatuves skaitītājus gaida koši deju šovi dažādos deju stilos, deju sacīkstes, paraugdemonstrējumi no speciāli ielūgtiem tiesnešiem un neliela daļa no jaunās izrādes „Deju lādīte”.

Pasākumā jau ir pieteikušies dalībnieki no Valmieras, Rīgas, Krāslavas, Rēzeknes, Līvāniem, Jūrmalas un citām Latvijas pilsētām, kā arī ciemiņi no Polijas, Bulgārijas, Baltkrievijas un Lietuvas.

Jaunatnes departaments aicina māksliniekus, ielas basketbola sportistus un vingrotājus, dejotājus un ekstremālo sporta veidu cienītājus piedalīties festivālā, atbalstot aktīvu dzīves pozīciju un veselīgu dzīves veidu!

Iepriekšēja reģistrācija tiek pieņemta elektroniski uz e-pastu urbanstyle2009@inbox.lv, tāpat reģistrēties varēs arī pasākuma dienā no plkst.10:00 - 12:00.


Написать комментарий