M.Rotko mākslas centra portāla izstrāde izmaksāja 9,6 tūkst. latus, tomēr tas maksimāli pagaidām netiek izmantots

Saskaņā ar 15.maijā Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā publicēto informāciju, konkursā par portāla izstrādi atbilstoši koncepcijai projekta „RADOŠO INDUSTRIJU ATTĪSTĪBA LATVIJAS-LIETUVAS PIEROBEŽU REĢIONĀ” ietvaros, t.i., par portāla izstrādi Daugavpils Marka Rotko mākslas centra vajadzībām, uzvarējusī firma veiks šos darbus par 9 600 latiem.

Projekta vadītāja Inga Krekele paskaidroja portālam Gorod.lv, ka darbi minētā konkursa ietvaros jau esot izpildīti, un konkursa rezultātu publicēšana ar 9 mēnešu aizkavēšanos droši vien esot tehniskā kļūda. Starptautiskā mākslas centra portālu vēlējās izstrādāt 5 firmas, bet par uzvarētāju kļuva firma "LatInSoft", kura arī veica darbus.

I.Krekele atzīmēja, ka Centra portālā apmeklētāji var iepazīties ar dažāda veida informāciju, kā arī iegādāties dažādu mākslinieku darbus. Savukārt mākslas industrijas pārstāvji, ielogojoties portālā, var izveidot savu portfolio un popularizēt savus darbus.

Pašlaik internetveikalā neesot pārāk daudz piedāvājumu, jo šī iespēja netika popularizēta, visa Centra darbinieku uzmanība bija veltīta iestādes atklāšanas pasākumu rīkošanai, paziņoja I.Krekele. Projekta vadītāja neuzņēmās prognozēt, vai šī iespēja būs populāra, atzīmējot, ka darbu prezentēšanas priekšroka tiks dota Daugavpils pilsētas māksliniekiem.
 


Написать комментарий