Kumelīšu tēja ir labs profilakses līdzeklis pret onkoloģiskajām slimībām

foto: dabasspeks.com
foto: dabasspeks.com

Mūsdienās zinātnieki cenšas atrast zāles, kuras ārstētu no onkoloģiskajām slimībām. Onkoloģiskās slimības ir vienas no izplatītākajām 21.gadsimta kaitēm, zinātnieki nevar atrast līdzekli, kurš varētu to novērst.

Toties pastāv vairāki profilakses veidi, kuri ļauj nepielaist šo slimību, ziņo portāls www.profi-forex.org.

Zinātnieki no ASV apgalvo, ka kumelīšu tēja var samazināt saslimšanas risku. Tējā ir vielas, kuras palīdz nostiprināt organisma šūnas samazināt saslimšanas risku,  pastiprinot organisma imunitāti.

Kumelītes satur apigenīnu, kurš traucē vēža šūnu attīstībai, pateicoties šim ekstraktam organismā notiek pareiza šūnu dalīšanās, palīdz funkcionēt šūnām. Apigenīns nedod attīstīties organismā kaitīgajām šūnām, līdz ar to saslimšanas risks ar onkoloģiskajām slimībām samazinās.

Apigenīns nostiprina cilvēka imunitāti, tāpēc ķīmiskās apstarošanas gadījumā organisms ir vairāk pielāgots tam un  veiktās procedūras ir daudz efektīvākas.

Pašlaik zinātnieki veic jaunu pētījumu, kur pēta apigenīna funkcijas, tiek izvirzīta hipotēze, ka apigenīns var ietekmēt vēža šūnu attīstību, attīrīt organismu no toksiskajām vielām un palīdzēt veidoties jaunām šūnām organismā. Šo pētījumu veic molekulārās ģenētikas profesors Andrea Dosefs.


Написать комментарий