Ukraiņu stjuarte nesaprata pasažiera joku 1

foto: newsru.com
foto: newsru.com

Ukraiņu stjuarte nesaprata pasažiera joku, kad tas pateica, ka kārbā ved sprāgstošo bumbu. Vīrieti aizturēja, sākās izmeklēšana un tikai pēc trijām stundām lidmašīna izlidoja no Ukrainas, ziņo portāls newsru.com.

Policijai par notiekošo incidentu paziņoja plkst. 13.00. Neveiksmīgi pajokoja 53 gadīgais Maskavas iedzīvotājs. Apgaitas laikā stjuarte ieraudzīja uz grīdas kārbu un pajautāja vīrietim par kārbas saturu. Pasažieris nedomādams par sekām, atbildēja, ka kārbā atrodas sprāgstošā bumba, tāpēc kārbu no grīdas viņš netaisās noņemt. Stjuarte steidzami to paziņoja policijai, un pēc neilga laika ieradās kinologu grupa, laboratorijas darbinieki, policijas un prokuratūras darbinieki, ātrās neatliekamās medicīniskās palīdzības ārsti.

Izmeklēšanas gaitā bija noskaidrots, ka kārbā atradās dārzeņi. Joka dēļ pasažieriem vajadzēja trīs stundas sēdēt lidostā. Izmeklēšanas laikā no lidmašīnas bija evakuēti 73 pasažieri un 6 ekipāžas darbinieki.

Jokdarim neizdevās aizlidot, jo viņu aizturēja policija. Pašlaik tiek ierosināta krimināllieta saskaņā ar Ukrainas Kriminālkodeksa 259.pantu – apzināta nepatiesu ziņu izplatīšana, kura apdraud sabiedrības drošību. Šis pants paredz sekojošas sankcijas: naudas sods, arests no 3-6 mēnešiem vai brīvības atņemšanas sods līdz 3 gadiem.


Темы: , , , , , ,
Написать комментарий

Pēc virsraksta iznāk, ka stjuarte bija stulba,lai gan piesībā idiots ir arestētais atsaldenis