Daugavpils novada dome konkursa ietvaros izvēlējās apdrošinātāju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka 4.aprīlī Daugavpils novada dome izsludināja konkursu par veselības apdrošināšanas pakalpojumu nodrošināšanu Daugavpils novada domes vajadzībām par naudas summu no 3 000 līdz 19 999 Ls.

Savukārt šodien, 24.maijā, Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā tika paziņots konkursa uzvarētājs – apdrošināšanas aģentūra „BALTA”, kura piedāvā savus pakalpojumus par 7 056,50 Ls.

Saskaņā ar lēmuma projektu, Daugavpils novada domes konkursā piedalījās četri pretendenti, tomēr tieši „BALTA” piedāvāja viszemāko līgumcenu.

Atgādināsim, ka viena no pretendentiem izvirzītajām prasībām bija, lai minimālā apdrošinājuma summa vienam apdrošinātajam gadā būtu ne mazāka kā 1000 Ls. Apdrošinātājam bija jānodrošina šādi veselības apdrošināšanas pakalpojumi pamatprogrammā: valsts noteiktā pacienta iemaksa par ambulatorajiem un stacionārajiem pakalpojumiem, pacienta līdzmaksājums par operāciju zālē veiktajām ķirurģiskajām operācijām, kā arī par stacionāro rehabilitāciju.

Apdrošinātājam bija jānodrošina šādi veselības apdrošināšanas pakalpojumi papildprogrammā: maksas stacionārā ārstēšana dienas un diennakts stacionārā 100% apmērā. Pretendentam bija jāparedz piedāvājumā minētos apdrošināšanas nosacījumus attiecināt arī uz darbinieku ģimenes locekļiem. Jāatzīmē, ka kopumā tiks apdrošināti novada domes 120 darbinieki.


Написать комментарий