Ruģeļu ūdenskrātuvē notiks bērnu makšķerēšanas čempionāts ar pludiņu makšķeri

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

1.jūnijā Ruģeļu mākslīgajā ūdenstilpnē notiks makšķerēšanas sacensības ar pludiņu makšķeri bērniem līdz 18 gadu vecumam, portālam Gorod.lv paziņoja viens no sacensību rīkotājiem Aleksandrs Suško.

Pēc viņa vārdiem, šīs sacensības Daugavpils pilsētas Sporta pārvaldes biedrība „Dinaburga – Dvinska” rīko trešo reizi. Parasti sacensības norisinās jūnija pirmajās brīvdienās, šogad pirmo reizi pasākums notiks Bērnu aizsardzības dienā. Sacensību dalībnieku skaits ar katru gadu pieaug – pirmajās sacensībās to bija ne vairāk par 20, bet pērn sacentās 40 zēni un meitenes vecumā līdz 13 gadiem un jaunieši līdz 18 gadiem.

A.Suško atzīmēja, ka dalībnieku reģistrācija sāksies plkst.8:00, sacensību sākums būs plkst.9:00, bet plkst.12:30 notiks labāko dalībnieku apbalvošana. Sporta pārvaldes vārdā uzvarētājiem pasniegs medaļas un kausus, būs arī dāvanas no sponsoriem.
Sacensībās var piedalīties ne tikai Daugavpils pilsētas iedzīvotāji. A.Suško aicina visus interesentus pavadīt šo dienu pie dabas krūts. Apmeklēt pasākumu tiek aicināti arī bērnu vecāki, kuri varēs sniegt padomus un atbalstīt savu bērnu.

Jāatzīmē, ka iepriekšējā pieteikšanās sacensībām nav obligāta, savukārt papildinformāciju var saņemt pa tālr. 26593496.


Написать комментарий