Līgosim Rēzeknē

foto: putnini.lv
foto: putnini.lv

3. jūnija vakarā arī šogad visi aicināti līgot pilsētā Latgales sirdī – Rēzeknē (Kultūras un atpūtas parkā, Raiņa ielā 29a) kopā ar populāriem Latvijas dziedātājiem, tostarp Rēzeknes Zaļo pakalnu kori, ziņo Rēzeknes portāls. 

23. jūnija vakars iesāksies ar svētku lielkoncertu plkst. 20.00, kur uzstāsies daudzi iemīļoti Latgales mākslinieki – gan šova „Koru kari 3” (2013) uzvarētāji Normunds Zušs un Rēzeknes Zaļo pakalnu koris, gan šova „Dziedošās ģimenes” uzvarētāji Puncuļu (2011) un Tihovsku (2012) ģimenes, arī tikpat skanīgi dziedošās Pavlovsku, Laicānu un Raģeļu-Zepu ģimenes, gan Latvijas šlāgeraptaujas 2012 uzvarētāji – grupa „Galaktika”, bet ar līksmām dejām iepriecinās Eiropas tautu festivāla 2012 uzvarētāji – deju kopa „Dziga”.

Koncertā uzstāsies Olga Rajecka, Uģis Roze un leģendārās grupas „Turaidas Roze” un „Eolika”, ar jautrām dziesmām iepriecinās krāšņais „Dāmu pops”, kur Olgai Rajeckai, Ievai Akuraterei un Edītei Baušķeniecei ir pievienojusies aktrise Raimonda Vazdika, bet koncertu vadīs atraktīvais Guntis Skrastiņš.

Pēc koncerta – plkst. 22.00 – varēs ieskandināt balsis lielajā tautas sadziedāšanās tūrē kopā ar Rēzeknes pilsētas un novada apvienoto kori, bet pēc tam lustēt līdz rītam Līgo nakts zaļumballē ar Gunti Skrastiņu un grupu „No 1/2 vārda”.

Biļetes jau var iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs (Rēzeknē Latgales vēstniecībā „Gors”) vai internetā www.bilesuparadize.lv un kavēties nav ieteicams, jo tikai pirmās 1000 biļetes maksās Ls 3, pārējās Ls 4, 5, bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja brīva.
Lai skanīgs Līgo!


Написать комментарий