Trešdien brīdina par ilgstošu un stipru lietu

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Trešdien sinoptiķi sola mākoņainu laiku un brīdina par ilgstošu, stipru lietu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Agri no rīta laika apstākļus turpinās noteikt aizejošā nokrišņu zona, kā arī neliels ciklons, kas valsts teritorijai pietuvosies no austrumiem. Līdz ar to debesis būs lielākoties mākoņainas, centrālajos un austrumu rajonos ir gaidāmas pērkona lietusgāzes, kas vietām būs stipras. Atsevišķos rajonos veidosies migla. Pūtīs lēns vējš, kas negaisa laikā būs brāzmains. Minimālā gaisa temperatūra nebūs zemāka par +11 un +16 grādiem.

Dienā virs Latvijas teritorijas atradīsies neliels ciklons, tādēļ debesis lielākoties klās mākoņi, daudzviet nesot ilgstošu lietu, vietām arī stipru, iespējams arī pērkona negaiss. Pūtīs lēns vējš, un gaisa temperatūra paaugstināsies vien līdz +16 un +21 grādam.

Sadaļā Laika ziņas - ik dienas raksti par gaidāmo laiku, ērts apdzīvoto vietu meklēšanas rīks, un precīza informācija par gaisa temperatūru, vēja ātrumu un virzienu, iespējamajiem nokrišņiem un gaisa spiedienu.


Написать комментарий