Daugavpils pilsētas dome izdevusi divus izdevumus par tūrisma objektiem un pilsētas attīstību

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas dome izdevusi tūrisma avīzi par pilsētas galvenajiem kultūras, sporta notikumiem un pilsētas ievērojamākajām vietām. Avīze tiks izplatīta pa visu Latviju ar lielo republikas avīžu starpniecību.

Pašvaldībā atzīmē, ka, pateicoties šai avīzei, Latvijas iedzīvotāji saņems pilnīgāku informāciju par mūsu pilsētu, kas noteikti palielinās tūristu skaitu, jo Daugavpils kalendārs ir ļoti bagāts dažādiem starptautiskiem kultūras, sporta pasākumiem, kuri var ieinteresēt gan daugavpiliešus, gan Latvijas iedzīvotājus un ārzemju viesus. Neapšaubāmi tūrisma pērle ir Daugavpils cietoksnis, kas tiek rekonstruēts un var lepoties ar daudziem apskates objektiem, kuru vidū visvērienīgākais ir Rotko mākslas centrs.

Tāpat klajā nācis Daugavpils pilsētas domes informatīvais izdevums „Daugavpils 2009-2013”, kurā apkopota informācija par pašvaldības darbu četru gadu laikā. Izdevumā atspoguļotas Daugavpils pilsētas ekonomikas attīstības tendences, lielākie realizētie projekti, statistikas dati, kuri raksturo pašvaldības struktūrvienību darbu.

Tuvākajās dienās informatīvais izdevums tiks izplatīts pilsētas iedzīvotāju vidū, izdevums būs pieejams arī pilsētas bibliotēkās.


Написать комментарий