Šodien Daugavpils novadā apbalvos labākos skolēnus un pedagogus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šodien, 29.maijā, plkst.11:00 Daugavpils novada 52 skolēnus un 41 pedagogu gaida patīkams pasākums – republikas un novada olimpiāžu uzvarētāju un pedagogu, kuri palīdzēja šiem skolēniem sagatavoties olimpiādēm, apbalvošana.

Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes vadītāja Irēna Bulaša pastāstīja portālam Gorod.lv, ka Daugavpils novada skolēnu un pedagogu apbalvošanas pasākums esot laba tradīcija mācību gada beigās. Priecē, ka apbalvojamo skaits ar katru gadu pieaug, kas liecina, ka skolēni un pedagogi izrāda lielu interesi par padziļinātu zināšanu iegūšanu.

Novadu olimpiāžu 52 dalībnieku vidū 12 skolēni piedalījās republikas olimpiādēs – 4 Sventes vidusskolas, 3 Zemgales vidusskolas, 2 Vaboles vidusskolas skolēni, viena Naujenes pamatskolas, 1 Medumu vidusskolas un 1 Tabores pamatskolas skolniece.

I.Bulaša īpaši atzīmēja trīs skolnieces, kuras kļuva par republikas olimpiāžu laureātēm – Elīnu Baranovsku, kura izstrādāja izcilu zinātniski pētniecisko darbu par Zemgales vidusskolas apkārtējo vidi, Diānu Šinkarenko no Sventes vidusskolas, kura uzrakstīja lielisku zinātniski pētniecisko darbu matemātikā, un Angelīnu Švābi no Tabores vidusskolas, kura arī kļuva par olimpiādes laureāti.
Tāpat šodien apbalvos 41 pedagogu, kurš palīdzēja skolēniem sagatavoties nozīmīgām olimpiādēm. Tiks apbalvotas arī Gada labākās skolas – Sventes, Zemgales un Vaboles vidusskola, kā arī Tabores, Lāču un Naujenes pamatskola. Savukārt par interešu izglītības jomā aktīvāko skolu atzīta Kalupes pamatskola un Medumu vidusskola, kurām pasniegs pateicības rakstus.

Apbalvošanas ceremonija ilgs ap divām stundām, tās laikā skolēnu un pedagogu priekšā uzstāsies labākie Daugavpils novada deju kolektīvi un kori, bet pasākuma noslēgumā visus klātesošos gaida patīkams pārsteigums.


Написать комментарий