Rēzeknē pasniegtas Lāčplēša goda zīmes

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

„Gods kalpot Latvijai, Latgalei un Rēzeknei!”, šādi vārdi šodien, 29. maijā, izskanēja Rēzeknes pilsētas domē, kur trim Rēzeknes pilsētas pārstāvjiem tika pasniegtas Latvijas valsts aizsardzības fonda „Lāčplēsis” bronzas goda zīmes, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls.

Kā paredz nolikums, apbalvojumu saņem cilvēki, kas cīnījušies Latvijas labā, veic nozīmīgas sabiedriskās aktivitātes un sniedz personisko ieguldījumu valsts labklājības veicināšanā.

Pretendentus apbalvojuma saņemšanai izvirzīja Latvijas valsts aizsardzības fonda „Lāčplēsis” Latgales reģiona nodaļas priekšsēdētājs Jānis Visuns.

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Andrejs Rešetņikovs, atklājot svinīgo pasākumu, atzīmēja, ka ir gandarīts par Rēzeknes iedzīvotājiem, kas ar savu nesavtīgo darbu veicina pilsētas straujāku attīstību, un, ka rēzekniešu ieguldījums Latvijas valsts un Rēzeknes pilsētas labā tiek novērtēts ar augsto „Lāčplēša goda zīmi”.

Atgādinām, ka Rēzeknes 3. vidusskolas direktore Lidija Ostapceva ar „Lāčplēša goda zīmi” apbalvota par ieguldījumu Rēzeknes pilsētas izglītības un kultūras attīstības veicināšanā, kā arī par kultūrvēsturiskā mantojuma un garīgo vērtību saglabāšanu un Rēzeknē dzīvojošo dažādu tautību un jaunatnes saliedēšanu un patriotisku audzināšanu.

Valsts policijas majors Valērijs Ādmidiņš goda zīmi saņēmis par radošu un kvalitatīvu pienākumu izpildi cīņā ar noziedzību, kā arī izrādīto profesionalitāti un priekšzīmīgu dienesta pienākumu pildīšanu, kas sabiedrībā ceļ Valsts policijas prestižu.

Savukārt uzņēmējs Igors Lucijanovs augsto apbalvojumu saņēma par veiksmīgu darbību uzņēmējdarbības jomā, izveidojot desmit tirdzniecības vietas un radot jaunas darba vietas.



Написать комментарий