Noskaidrotas personas, kas Atbrīvošanas alejā sabojāja soliņu

foto: rezeknesnovads.lv
foto: rezeknesnovads.lv

Noskaidroti, sabiedrībā plašu nosodījumu ieguvušie, vandāļi, kas 26. maija vakarā Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 122 sabojāja vienu no pilsētas soliņiem, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls.

Pateicoties pilsētas iedzīvotāju atsaucībai, pašvaldības policijas darbinieki operatīvi spēja noskaidrot vainīgās personas.

Rēzeknes pilsētas Pašvaldības policijas priekšnieks Andrejs Hodjuks atzīmē, ka, pateicoties rēzekniešu un pašvaldības policijas sadarbībai, vandāļi šobrīd ir noskaidroti un lieta nodota Valsts policijai tālākai izskatīšanai. A.Hodjuks arī atzīmēja pilsētas iedzīvotāju atbildību un cieņu pret pilsētu – rēzeknietis, redzot nodarīto postījumu, pats saviem spēkiem soliņu uzstādījis atpakaļ.

Rēzeknieši atzīmē, ka pilsēta lēnām kļūst sakoptāka un ir skumji, ka vandāļi cenšas apkārtējo vidi padarīt nebaudāmu.
A.Hodjuks Pašvaldības policijas vārdā izsaka pateicību visiem pilsētas iedzīvotājiem, kas aktīvi līdzdarbojās vandāļu personības noskaidrošanā un Rēzeknes pilsētas īpašumu sakārtošanā.

Sabojātais soliņš Atbrīvošanas alejā tika uzstādīts projekta „Atbrīvošanas alejas un satiksmes pārvadu rekonstrukcija, nodrošinot Rēzeknes kā Austrumlatvijas kultūras un izglītības centra pieejamību. II kārta” ietvaros.


Написать комментарий