Balvu bērnudārza ēku renovēs par 173 000 latu

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Īstenojot Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta (KPFI) finansēto projektu, Balvu pirmskolas izglītības iestādē (PII) "Pīlādzītis" sākti rekonstrukcijas darbi, informē pašvaldības pārstāvji.

Bērnudārza rekonstrukcijas darbus veic iepirkuma procedūrā uzvarējusī PS "RRCI" par kopējo summu 173000 lati (bez PVN), būvuzraudzību nodrošina SIA "Kalna nami".

PII "Pīlādzītis" vadītāja Marija Voika ir gandarīta par uzņēmuma PS "PRCI" atsaucību un raito darba tempu, un prognozē, ka būvdarbi varētu noslēgties jau augustā: "Ir svarīgi, lai mēs varētu atgriezties ierastajā ritmā un jaunā, sakoptā vidē pēc iespējas ātrāk. To saprot arī remontdarbu vadītājs – pusdienlaikā, kad bērni guļ diendusu, darbi, kas rada troksni tiek pārtraukti, ir klusums. Bet pārējā laikā viss notiek".

Lai uzlabotu ēku energoefektivitāti un samazinātu siltumnīcefekta gāzu emisijas, projekts paredz veikt PII "Pīlādzītis" ēkas renovācijas un siltināšanas darbus, kas ietver ēkas sienu, savietotā jumta un bēniņu, grīdas, pamatu, pagraba griestu siltināšanu, visu ieejas durvju nomaiņu, ventilācijas sistēmas rekonstrukciju izbūvējot ventilāciju ar rekuperāciju, spuldžu nomaiņu, kā arī apkures un karstā ūdens sistēmas uzlabošanu.


Написать комментарий