Atteikums komentēt situāciju apliecināja sūdzības par pašvaldības policijas un iedzīvotāju komunikācijas trūkumu pamatotību

foto: police.daugavpils.lv
foto: police.daugavpils.lv

Portāla Gorod.lv redakcija saņēma mūsu lasītāja Alda vēstuli, kuru uztrauc Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas komunikācijas procesa organizēšana un pašvaldības policijas vadības nepieejamība.

Savā vēstulē Aldis ziņo, ka, viņaprāt, pašvaldības policijas priekšnieka apmeklētāju pieņemšanas laiks (viena stunda mēnesī) neesot adekvāts, jo policijas darbinieki reģistrē vidēji 300-400 administratīvos pārkāpumus mēnesī: lasītājs nevar tikt uz pieņemšanu kopš 30.aprīļa.

Aldis ir iesniedzis pilsētas Domē lūgumu izvērtēt policijas darbu, sastādot administratīvā pārkāpuma protokolu un policijas darbinieku turpmāko rīcību, kura aprakstīta vēstulē. Tāpat viņš ierosina pilsētas Domes vadībai izvērtēt iestādes mājas lapā ievietoto informāciju par atrastajām cigaretēm, kas liek aizdomāties, kādai policijas struktūrai pilsētas iedzīvotāji maksā algu par sabiedriskās kārtības nodrošināšanu.

Portāls griezās pašvaldības policijā ar lūgumu komentēt iedzīvotāja paziņojumu un atbildēt uz dažiem jautājumiem. Tomēr šoreiz atbildi nesaņēmām, Administratīvās lietvedības nodaļas priekšnieks Jāzeps Ostrovskis paziņoja, ka iesniegums esot sastādīts nepareizi, tādēļ atbildes nebūs. Tādējādi var secināt, cik labi pašvaldības policija komunicē ar sabiedrību un ir ieinteresēta iestādes reputācijas saglabāšanā.

Citējam lasītāja vēstuli un iesniegumu. Vēlāk paziņosim par pašvaldības policijas rīcību (ja tāda būs) pēc sūdzības saņemšanas un izvērtējuma.

Labdien!

Ludzu izskatiet  Daugavpils pilsetas pashvaldibas policijas majas lapa publiceto informaciju. Mani satrauc pasvaldibas policijas komunikacija un vadibas nepieejamiba. Neuzskatu, ka policijas vadibai ir pietiekami ar  1h pienjemshanas laiku menesi, ja menesa laika tiek fikseti videji 300-400 administrativie parkapumi. Informacija par tikshanas laikiem. http://www.police.daugavpils.lv/kontakti, turklāt manā gadījuma policijas priekshnieku nav izdevies satikt kopsh 30. aprilja. Ludzu iepazistaties ar manu shodienas iesniegumu Daugavpils domes vadibai- intereses gadijuma informeshu medijus ari par sanjemto Domes atbildi. Piedavaju veikt eksperimentu vai policijas vadiba tiksies jauna piedavataja laika 12. junija. Shobrīd ir skaidrs, ka maijā pashbaldibas policijas priekshnieks nav ticies ar apmekletajiem.

Te ir divdomiga informacija par atrastajam mantam: http://www.police.daugavpils.lv/atrastas-mantas

Vai tieshan pashvaldibas policija girzhas tikai akcizes prechu atradeji 2 vietas, kas visdrizak ir nelegalo cigareshu tirdzniecibas vietas. Pie autoostas nevar pariet garam cigareshu tirgotajiem...

Ja Jus neinterese sabiedribas viedoklis saistiba ar pashvaldibas policijas darbu, griezishos lielakos publiskajos portalos kā pietiek, delfi reportieis. Gaidishu atbili no Jums, jo uzskatu, ka Daugavpils iedzivotajiem pashiem ir javerte savas pashvaldibas policijas darbu.
 


Написать комментарий