3.jūnijā Daugavpilī sāka darboties 10 pašvaldības organizētās bērnu nometnes

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

3.jūnijā Daugavpilī sāka darboties 10 pašvaldības organizētās vasaras nometnes bērniem vecumā no 6 līdz 14 gadiem.

Vasaras laikā 19 bērnu nometnēs varēs atpūsties 680 bērni. Nometņu pamatdaļa darbosies jūnijā un jūlijā, kad tās ir visvairāk pieprasītas. Tradicionāli ir organizēts liels dienas nometņu skaits, būs arī 3 diennakts nometnes. Bērni vecumā no 6 gadiem varēs apmeklēt vairākas nometnes uz skolu bāzēm: jūnijā tās darbosies 3., 9., J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijā, jūlijā – 10.vidusskolā, augustā – 3.vidusskolā.

Šogad vietu skaits bērnu nometnēs palicis iepriekšējā gada līmenī: uz jūnijā un jūlijā rīkotajām nometnēm ir neliela rinda, rezervētas vietas arī augustā plānotajās nometnēs. Ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi, departamenta pārstāvji uzskata, ka vasaras nometnēs atpūtīsies 90% interesentu.

Jāatzīmē, ka šogad vasaras nometnes rīko arī Daugavpils pilsētas Sporta pārvalde. Sporta nometnes apmeklēs Bērnu un jauniešu sporta skolas 790 audzēkņi vecumā no 9 līdz 16 gadiem.

Jaunatnes departaments ziņo, ka pašlaik tie, kuri piesakās dalībai bērnu nometnēs, tiek ierakstīti gaidīšanas sarakstā. Visas ceļazīmes uz nometnēm jau ir rezervētas un to izpirkšanas termiņi uz nometnēm jūlijā – līdz 14.jūnijam, uz nometnēm augustā – līdz 12.jūlijam.


Написать комментарий