Aivars Zdanovskis plāno atstāt Daugavpils reģionālās slimnīcas vadītāja amatu 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas pašvaldībā portālam paziņoja, ka Daugavpils reģionālās slimnīcas (DRS) vadītājs Aivars Zdanovskis plāno atstāt amatu.

Par minēto lēmumu viņš esot informējis pilsētas vadību jau gada laikā, 6.jūnijā beidzas viņa līguma termiņš, kuru viņš noslēdza kā ārstniecības iestādes valdes loceklis.

Oficiālais atlūgums pilsētas Domē pagaidām nav iesniegts. Tomēr, pirmdien, 3.jūnijā, DRS dibinātāju sēdē Zdanovska kungs mutiski paziņoja par savu atlūgumu.

„Tas nav Aivara Zdanovska nepārdomāts lēmums. Gada laikā viņš runāja par lēmumu atstāt slimnīcas vadītāja amatu, kurā viņš nostrādāja 12 gadus. Tas nav saistīts ar politiku, vienkārši 6.jūnijā izbeigsies viņa līguma termiņš”, paskaidroja Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova.

Dibinātāju – Daugavpils pilsētas, Daugavpils novada un Ilūkstes novada – sēde tika pārcelta uz trešdienu, 5.jūniju, kad tiks lemts jautājums par A.Zdanovska atlūgumu un DRS vadītāja pienākumu pildošās personas iecelšanu.

Pēc Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājas vārdiem, cilvēka, kurš varētu efektīvi pārvaldīt tik lielu un nopietnu ārstniecības iestādi, sagatavošana prasīs laiku, jo darba apjoms esot ļoti liels un šajā amatā nevar iecelt nejaušu cilvēku.


Написать комментарий

interesanti kas ir pretendenti. vai arī tas ir slēpjams no Daugavpils iedzīvotājiem.