,,Mis un Misters Daugavpils Universitāte 2013” – Linda Miezīte un Arnis Tituns

foto: du.lv
foto: du.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka Daugavpils universitātē trešo reizi notika skaistuma, talantu, intelekta un dzīvesprieka konkurss ,,Mis un Misters Daugavpils Universitāte 2013”.

Jāatzīmē, ka pasākums ir tradicionāls, tomēr tā idejas un mērogs bieži vien mainās, par ko liecina fakts, ka šoreiz konkursa formāts tika būtiski mainīts. Turklāt konkurss notika nevis ierastajā 14.februārī, bet maija pēdējā dienā.

Konkursā piedalījās astoņi dalībnieki: Arita Ponomarjova, Jekaterīna Davidova, Elīna Silova, Linda Miezīte, Arnis Tutins, Antons Daņilovs, Raivis Fjodorovs un Jānis Strautiņš. Dalībniekus vērtēja ļoti nopietna žūrija: DU lektore un prodekāne Baiba Felce, režisors un brīvmākslinieks Viktors Jansons,  DU studente un studentu teātra vadītāja Zaiga Lāce un DU students un Studentu padomes priekšsēdētājas vietnieks Jānis Briška.

Daugavpils universitātes Studentu padomes priekšsēdētāja Gunita Vanaga atzīmēja, ka, lai padarītu konkursu interesantāku, visiem dalībniekiem bija jāizpilda astoņi uzdevumi – iepazīšanās uzdevums, koncentrēšanās uzdevums – spēle, kas dalībniekiem kopā ar skatītājiem bija jāizpilda komandā, aktiermeistarība, zināšanu un precizitātes tests, radošums – konkursa dalībnieki demonstrēja savu fantāziju, veidojot „Mis un Misters Daugavpils Universitāte 2013” logotipu, aktivitāte, runas māksla un personības prezentēšana.
Pēc visiem konkursiem un ilgas žūrijas apspriedes un balsu saskaitīšanas, tika paziņoti uzvarētāji: tituls „Mis Daugavpils Universitāte 2013” tika piešķirts Lindai Miezītei (Mūzikas un mākslu fakultāte, 4.kurss), bet tituls „Misters Daugavpils Universitāte 2013” – Arnim Tutinam (Humanitārā fakultāte, 3.kurss).

Jāpiebilst, ka šogad jaunizveidotajā nominācijā “Mis aktrise Daugavpils Universitāte 2013” titulu ieguva Jekaterīna Davidova un “Misters aktieris Daugavpils Universitāte 2013” – Jānis Strautiņš.

FOTOGALERIJA


Написать комментарий