Starptautiskā jauniešu apmaiņa Maltā

foto: jaunatne.gov.lv
foto: jaunatne.gov.lv

Šī gada jūlijā (8.-17. jūlijs) Latgales jauniešiem ir iespēja piedalīties starptautiskā jauniešu apmaiņas projektā Maltā, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls. 

Balstoties uz ES programmas „Jaunatne darbībā” finansējumu, uzturēšanās, ēdināšana, visas projekta aktivitātes ir bezmaksas. Dalībniekiem jāsedz tikai 30% no ceļa izdevumiem.

Galvenā uzmanība projektā Maltā tiek veltīta citu kultūru iepazīšanai, projekta dalībnieku kopīgai darbībai dažādās radošajās darbnīcās, diskusijām par nodarbinātības jautājumiem jauniešu vidū katrā no projekta dalībvalstīm. Tā ir lieliska iespēja pilnveidot savas svešvalodu zināšanas un iegūt jaunus draugus, jo šajā projektā piedalīsies jaunieši no Somijas, Itālijas, Maltas un Latvijas. Programma pamatā balstās uz neformālās izglītības metodēm un principu – „learning by doing” jeb mācīšanās darot un aktīvi piedaloties.

Programmā ir paredzētas arī simulāciju spēles, diskusijas, tikšanās ar vietējiem iedzīvotājiem, nacionālie vakari.

Latvijas komandai trūkst viena dalībnieka vecumā no 18-25 gadiem. Visus ieinteresētos jauniešus līdz 6.06.2013 aicinām rakstīt uz e-pastu: infojaunatnei@rezekne.lv vai zvanīt 28657213 (Linda Vanaga).


Написать комментарий