Šodien Daugavpils novadā notiks otrais pasākums projekta „Tu vari vairāk” ietvaros

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka 28.maijā SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra” Daugavpils nodaļā bija pulcējušies 29 Daugavpils un Ilūkstes novadu jaunieši vecumā no 18 līdz 29 gadiem, lai uzzinātu par atbalsta iespējām lauku uzņēmējdarbības veicināšanai.

Savukārt šodien, 4.jūnijā, jaunieši pulcēsies otro reizi, lai uzzinātu par uzņēmējdarbības pamatiem un ražošanas resursiem. Jāatzīmē, ka teorētiskās zināšanas tiks papildinātas ar praktiskajām, tādējādi jaunieši varēs attīstīt savu biznesa ideju, izstrādāt rīcības plānu.
SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra” Daugavpils nodaļas uzņēmējdarbības konsultante Janīna Kursīte pastāstīja portālam Gorod.lv, ka interaktīvas programmas jauniešiem „Tu vari vairāk’’ ietvaros jaunieši interesantā un atraktīvā veidā apzinājās idejas uzņēmējdarbībai vai sabiedriskai aktivitātei laukos.

Jāatzīmē, ka jaunieši varēs satikties vēl trīs reizes un iegūt jaunu noderīgu informāciju, kas palīdzēs izstrādāt savu biznesa plānu un piedalīties konkursā, kurā uzvarot, jaunietis iegūs starta kapitālu uzņēmējdarbības uzsākšanai.


Написать комментарий