Komitejas locekļi atbalstīja V.Azareviča iecelšanu 3.vidusskolas direktora amatā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

6.jūnijā Daugavpils pilsētas domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas kārtējā sēdē deputāti atbalstīja lēmumu par Allas Grjaznovas atbrīvošanu no 3.vidusskolas direktores amata pēc pušu vienošanās un Vitālija Azareviča iecelšanu šajā amatā.

Lēmums ir saskaņots ar Izglītības un kultūras ministriju, deputātiem iesniegts Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes ziņojums par V.Azareviča atbilstību šim amatam.

Jautājuma izskatīšanas gaitā papildjautājumi nebija radušies, komitejas locekļi vienbalsīgi atbalstīja lēmumu, kuru galīgā apstiprināšana varētu notikt Domes deputātu sēdē 13.jūnijā.

A.Grjaznova paziņoja portālam Gorod.lv, ka šī gada decembrī viņa sasniegs pensijas vecumu un ir nolēmusi atstāt šo amatu, jo ir pārliecināta, ka skolas attīstībai un panākumu sasniegšanai būtu labāk, ja to vadītu jauns cilvēks, kurš zina skolas stratēģiju un turpinās iesākto.

„Neiešu prom no skolas, turpināšu strādāt kā skolotāja. Varu godīgi skatīties kolēģiem acīs, jo visu ieplānoto esam paveikuši. Gadu gaitā stratēģija netika zaudēta. Skolēnu skaits palielinās, pašlaik pie mums mācās 676 cilvēki, tas ir, plus 100 skolēni 3 gadu laikā. Šogad 1.klasē skolas gaitas sāks 90 skolēni, saglabāta arī vidusskola. Jaunajam direktoram novēlu turpināt iesākto, bet skolai – turpināt augt”, atzīmēja A.Grjaznova.

Savukārt Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova paskaidroja, ka konkurss uz šo amatu netika rīkots, jo bija saņemta 3.vidusskolas darbinieku un skolēnu vecāku kolektīvā vēstule ar lūgumu direktora amatā iecelt tieši Vitāliju Azareviču.

Jāatzīmē, ka V.Azarevičs šogad nepiedalījās Daugavpils pilsētas pašvaldības vēlēšanās un nepretendēja uz deputāta vietu.


Написать комментарий