Jaunajiem vieglatlētiem daudz medaļu Krāslavā un Jēkabpilī

foto: kuldigasports.lv
foto: kuldigasports.lv

Aizvadītajā nedēļas Daugavpils vieglatlēti startēja vairākās sacensībās Jēkabpilī un Krāslavā, kur sasniedza ļoti atzinīgus rezultātus un ieguva augstas vietas. Jēkabpils atklātajās meistarsacīkstēs C un D grupas jauniešiem startēja arī sportisti no Baltkrievijas, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

No daugavpiliešiem labus rezultātus izdevās sasniegt Andrim Mihailovam, kurš D grupā (2002. g.dz. un jaunāki) uzvarēja augstlēkšanā ar rezultātu 1,29 metri un Artjomam Pankratjevam, kuram uzvara 100 metros – 14,51 sekunde. Trešo vietu D grupā augstlēkšanā ieguva Elīze Andrejeva – 1,23 metri.

C grupā augslēkšanā otrā vieta Dmitrijam Fedokejevam (1,55 metri), bet tāllēkšanā uzvarēja Arīna Ļeščova ar rezultātu 4,41 metrs. Trešā šajā disciplīnā bija Kristīne Vodokarja. 100 metru skrējienā ar laiku 13,02 sekundes trešais bija Gajs Baranovs, kuram uzvara 300 metros ar laiku 41,19 sekundes.

Krāslavā norisinājās trīscīņas sacensības. Šajās sacensībās sportisti sacentās skriešanā, kā arī metienos, lēcienos no vietas un ar ieskrējienu. D grupas apvienotā meiteņu un puišu komanda 4*100 metru stafetē bija otrajā vietā, bet Artjoms Pankratjevs lēkšanas un skriešanas disciplīnu summā bija trešais.

C grupā kombinētajā stafetē Daugavpils uzvarēja, bet tāllēkšanā un skriešanas kombinētajā distancē Juliana Teļežņikova uzrādīja trešo rezultātu. Īpaši jāizceļ Dmitrijs Fedofejevs, kurš bija otrais augstlēkšanas un skriešanas kombinācijā, pie tam augstlēkšanā no vietas uzstādīja jaunu sacensību rekordu – 1,40 metri.

Uzvara šajās sacensībās Kristīnei Vodokarjai, bet Arīna Ļeščova tāllēkšanā+skriešanā bija trešā. Trešais arī Leons Škuts, bet uzvara Gajam Baranovam. Mešanas trīscīņā Ļeščovai trešā vieta, bet Gipters Erlends bija otrais.

B grupā Daugavpils stafetes komandai uzvara, augstlēkšanas un skriešanas kombinācijā uzvara Dagnijai Ciematniecei (pirmā vieta arī mešanas un skriešanas kombinācijā), bet Vladislavam Raščupkinam otrā vieta, bet uzreiz aiz viņa Oļegs Maculevičs. Abi izcēlās tāllēkšanas un skriešanas trīscīņā.
 


Написать комментарий