Festivālam „ASTI GAISĀ” tagad ir sava logo zīme

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka 14.jūlijā Kalkūnes pagastā pirmo reizi norisināsies lidojošo objektu festivāls „ASTI GAISĀ” .

Savukārt jūnija pirmajā nedēļā Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas „Saules skola” audzēkņi piedāvāja festivāla logo zīmes redzējumu.

Pēc Kalkūnes pagasta pārvaldes kultūras menedžeres Brigitas Madelānes vārdiem, visas iesniegtās logo zīmes bija uzmanības vērtas, jo vidusskolas skolēni pedagoģes Natālijas Artjušinas vadībā to izveidei veltīja vairākus mēnešus.

Jāatzīmē, ka skolēni piedāvāja gan melnbaltās, gan krāsainās logo zīmes, kuras varētu būt izmantotas reklāmā, uz suvenīriem, elektroniskajā veidā.

Par galveno festivāla logo zīmi tika atzīts Pāvela Terentjeva darbs, kas, pēc žūrijas domām, visprecīzāk atspoguļoja festivāla raksturu – lidojuma un brīvības sajūtu. B.Madelāne pastāstīja, ka tuvākajā laikā jauno logo zīmi varēs ieraudzīt afišās, ielūgumos un baneros, kas liecina par „Saules skolas” audzēkņa augstu profesionalitātes līmeni.

Kultūras menedžere atgādināja, ka tas esot jau otrā Kalkūnes pagasta pārvaldes un Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas „Saules skola” veiksmīga sadarbība. Pirmās sadarbības rezultātā bija izstrādāta Kalkūnes pagasta logo zīme, kuras autore ir Olga Šmagra un kurš tiek izmantots dažādos informatīvajos materiālos.



Написать комментарий