Lēmuma projekts par Višķu stadiona rekonstrukciju nodots izskatīšanai Daugavpils novada domes deputātu sēdē

foto: visitdaugavpils.lv
foto: visitdaugavpils.lv

Kā zināms, noslēdzies Višķu stadiona rekonstrukcijas pirmais posms, iepriekš projekta ietvaros bija paredzēts arī otrais posms, kura īstenošanai līdzekļi pagaidām nav piesaistīti.

Šajā sakarā vakar, 6.jūnijā, notikušajā Daugavpils novada domes Finanšu komitejas sēdē tika skatīta iespēja pasludināt šo investīciju projektu par prioritāro.

Attīstības nodaļas vadītāja Vita Rūtiņa paziņoja, ka šobrīd nav rasta iespēja piesaistīt ES struktūrfondu finansējumu, tomēr pastāv cita iespēja – izmantot Likumu par pašvaldību finansējumu un paņemt aizņēmumu, lai īstenotu šo projektu.

Komitejas locekļi vienbalsīgi pieņēma lēmumu nodot šo jautājumu izskatīšanai Daugavpils novada domes deputātu sēdē. V.Rūtiņai tika uzdots aktualizēt izstrādāto tehnisko projektu un sākt iepirkuma procedūras rīkošanu. Savukārt Finanšu pārvaldes vadītājs sagatavos pašvaldību finansējuma pieprasījumam nepieciešamo dokumentāciju.

Jāatzīmē, ka otrā posma ietvaros Višķu stadionā plānots sakārtot ieeju, celiņus, kā arī izveidot kopējo infrastruktūru. Visu nepieciešamo darbu izmaksas tiks precizētas līdz novada domes deputātu sēdei.


Написать комментарий