Izlaiduma vakars Naujenes Mūzikas un mākslas skolā

foto: Naujenes Mūzikas un mākslas skola
foto: Naujenes Mūzikas un mākslas skola

5.jūnijā Naujenes Mūzikas un mākslas skolā notika 15.izlaiduma vakars, portālam Gorod.lv paziņoja skolas direktors Spodris Kačāns.

Pēc S.Kačāna vārdiem, pirmo reizi skolu beidz tik liels absolventu skaits – 16 cilvēki, to vidū divi akordeona klases absolventi (pasniedzēja Tatjana Jukuma), divi saksofona klases absolventi (pasniedzējs Ruslans Margevičs), četri klavieres klases absolventi (pasniedzēji Valentīna Bagirjane un Viktorija Gavrilina), viens vijoles klases absolvents (pasniedzējs Nikolajs Sļusars), seši vizuāli plastiskās mākslas klases absolventi (pasniedzējs Māris Susejs).

S.Kačāns atzīmēja, ka viņu priecē, ka absolventi lieliski nokārtoja eksāmenus, tādēļ jāsaka paldies gan pedagogiem, gan vecākiem, kuri atbalstīja savus bērnus.

Pēc viņa vārdiem, īpaši priecē tas, ka daļa absolventu plāno turpināt mācības un iegūt augstāko kvalifikāciju savā nodaļā. Tas liecina, ka gan skolēni, gan skolotāji ne tikai veltīja mācībām daudz laika un enerģijas, bet skolēni ir iemīlējuši mūziku un to, ko viņi dara.



Написать комментарий