'Toyota' oficiāli atklājusi jaunās paaudzes 'Corolla' sedanu

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kompānija "Toyota" oficiāli atklājusi jaunās paaudzes "Corolla" sedanu, kas gabarītos kļuvis lielāks par priekšteci un vairs neizmanto līdzšinējo četrpakāpju automātisko pārnesumkārbu, kuru piedāvājumā turpmāk aizstās variatora transmisija.

"Toyota Corolla Sedan" kopgarums pieaudzis par 75 milimetriem (līdz 4620 mm), platums – par 15 mm (1775 mm), bet riteņu garenbāze – par 100 mm (2700 mm). Bagāžas nodalījums kļuvis par diviem litriem lielāks un tagad sasniedz 452 l. Savukārt vieta aizmugurējo pasažieru kājām kļuvusi par 75 mm lielāka.

Jaunās paaudzes sedans būs pieejams ar kādu no trim dzinējiem – 99 ZS jaudīgo 1,3-litru motoru, 122 ZS jaudīgo 1,6-litru agregātu un 140 ZS jaudīgo 1,8-litru dzinēju. Jau standartā ar variatora transmisiju tiks sajūgts tikai jaudīgākais benzīna motors, bet par papildus samaksu tas būs pieejams vēl arī 1,6-litru dzinējam. Tikmēr bāzes 1,3-litru agregāts tiks sajūgts tikai un vienīgi ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu.

Ražotājs apgalvo, ka jaunajam "Toyota Corolla" sedanam ir uzlabota salona skaņas izolācija. Tāpat spēkratam pieejama multimediju sistēma ar sešu collu skārienjutīgo ekrānu un automātiskā stāvvietā novietošanas sistēma.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий