Līvānos apbalvoja izglītības iestāžu audzēkņus un pedagogus

foto: livani.lv
foto: livani.lv

Bērnība, skolas gadi, lai cik tuvi vai tāli tie būtu, spilgtākie mirkļi vienmēr paliek atmiņā. Draugi, intereses, brīvais laiks... tas vienmēr ir kas vairāk!

Šī gada 5.jūnijā Līvānu Bērnu un jauniešu centrs pulcināja novada skolēnus un pedagogus, kā arī aktīvos izglītības iestāžu jauniešus, uz  apbalvošanas pasākumu interešu izglītībā, ziņo Līvānu pašvaldības portāls.

Tika pasniegtas Līvānu novada domes naudas balvas un balvas, kā arī Līvānu Bērnu un jauniešu centra balvas. Apbalvošanas mērķis ir motivēt audzēkņu un pedagogu piedalīšanos IZM Valsts izglītības satura centra organizētajos interešu izglītības konkursos, skatēs novadā, reģionā un valstī, kā arī starptautiska mēroga konkursos, veicinot padziļinātu prasmju apguvi; aktualizēt interešu izglītības nozīmi bērna personības veidošanās procesā; iepazīstināt sabiedrību ar Līvānu novada izglītības iestāžu audzēkņu un pedagogu sasniegumiem interešu izglītībā.

Par radošu darbu, inovatīvām idejām un sirdsdegsmi jauno talantu audzināšanā interešu izglītības programmu ietvaros, kā arī par aktivitāti un augstiem sasniegumiem valsts, reģiona un novada līmenī  Valsts izglītības satura centra organizētajos pasākumos, tika apbalvoti 59 pretendenti (gan individuāli, gan kolektīvi) un to pedagogi, kā arī Līvānu novada izglītības iestāžu 10 aktīvākie jaunieši. Pasākuma dalībniekus uzrunāja un sveica Līvānu novada domes deputāts Jānis Magdaļenoks, Līvānu novada Izglītības pārvaldes vispārizglītojošo skolu speciāliste Ilga Peiseniece un Līvānu Bērnu un jauniešu centra direktore Valentīna Poikāne.

2012./2013.mācību gada nominācijā „Līvānu novada aktīvais jaunietis” par aktivitāti un līdzdalību sabiedriskajos pasākumos tika apbalvoti 10 jaunieši: Laila Zalāne (Rudzātu vidusskolas 12.kl.), Anna Bogdanova (Līvānu 2.vidusskolas 10.kl.), Rigonda Grakoļska (Jaunsilavas pamatskolas 8.kl.), Laura Onckule (Jersikas pamatskolas 9.kl.), Jānis Jačmenkins (Līvānu 1.vidusskolas 12.kl.) Salvis Saulvedis Ivanovs (Rožupes pamatskolas 8.kl.), Liene Vilcāne (Sutru pamatskolas 7.kl.), Sintija Lukjanska (Līvānu novada vakara (maiņu) vidusskolas 10.kl.), Elvita Barkovska un Laura Liepniece (Līvānu Bērnu un jauniešu centrs)

Bērnu un jauniešu kolektīvi, kas ņems dalību XXV Vispārējo Latviešu Dziesmu un XV Deju svētkos: Līvānu BJC, J.Graubiņa Līvānu Mūzikas un mākslas skolas vokālā studija „Spurgaliņas”, vadītāja Skaidrīte Bulmeistere, koncertmeistare Rita Semeiko; folkloras kopa „Ceiruleits”, vadītāja Anna Kārkle; Līvānu novada KC un Līvānu 1.vidusskolas tautas deju kolektīvs „Silava”, vadītājs Andrejs Usārs, saņēma  SIA „Līvānu kūdras fabrika”, direktors Pēteris Romanovskis, sponsorētās dāvanu kartes. Pasākumā tika pasniegtas arī AS „Latvijas valsts meži”, SIA „Daugulis un partneri”, SIA „”Adugs” specbalvas.


Написать комментарий