I.Laizāne: Grūti prognozēt, kā Daugavpils pilsētas domē strādās vietējo partiju pārstāvji

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saeimas deputāte no Daugavpils Inese Laizāne („Visu Latvijai!”-„Tēvzemei un Brīvībai/LNNK”) paziņoja portālam Gorod.lv, ka valstij esot svarīgi sadarboties ar katru pašvaldību, neatkarībā no tā, kādas partijas pārstāv pašvaldību deputāti, un kādas ir vietējās Domēs un Saeimā izveidojušās koalīcijas.

Komentējot jauno Daugavpils pilsētas domes sastāvu, I.Laizāne atzīmēja, ka, viņasprāt, Daugavpilī būs grūti izveidot koalīciju.

„Ceru, ka deputāti, kuriem tiešām rūp Daugavpils pilsēta un tās attīstība, atradīs kompromisu un spēs veiksmīgi sadarboties arī ar Saeimu. Esmu gatava strādāt ar jebkuru deputātu, neatkarībā no tā, kuru partiju tas pārstāv”, atzīmēja deputāte.

Kā zināms, no lielākajām partijām vietējā Domē strādās tikai „Saskaņas centra” deputāti. I.Laizāne atzīmēja, ka diemžēl jaunajā Domes sastāvā nestrādās citu lielu Latvijas partiju, piemēram, „Vienotības” pārstāvji, kuri darbojas Saeimā. Tādēļ Saeimas deputātei esot grūti komentēt un prognozēt, kā strādās jauni deputāti, vairākums no kuriem pārstāv vietējās partijas.
 


Написать комментарий