Daugavpilī notikušajā tradicionālajā gājienā piedalījās 38 uzņēmumi un firmas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, šī gada Daugavpils pilsētas svētki bija veltīti uzņēmējdarbībai.

Trešo gadu pēc kārtas rīkotajā gājienā šogad piedalījās pilsētas uzņēmēji un ražotāji. Gājiens bija pulcējis lielu skatītāju skaitu. Sestdien, 8.jūnijā, gājienā pa Daugavpils centrālo ielu piedalījās 38 pilsētas pašvaldības un privāto uzņēmumu un firmu pārstāvji.
Gājiena dalībnieki visādi piesaistīja skatītāju uzmanību: Daugavpils tirdzniecības skolas pārstāvji bija ģērbušies baltos pavāru halātos, Autobusu parka darbinieki – oranžajos T-kreklos un cepurēs, uzņēmuma „Labiekārtošana-D” pārstāvji bija paņēmuši līdzi dzelteni zaļus lietussargus, „Axon Cable” darbinieki nesa lielu piramīdu no gaisa baloniem, Park Hotel Latgola – spilvenus, Medicīnas koledžas pārstāvji bija ģērbušies spilgti zaļajos T-kreklos ar koledžas logo zīmi. 

Košāka delegācija bija Silenes dabas parka delegācija – tās nāriņa laivā un ūdensvīrs visvairāk iepatikās skatītājiem. Savukārt vislielākās delegācijas bija uzņēmumam „Ziegler mašīnbūve’ un Daugavpils universitātei. 

Skatītāji sagaidīja gājiena dalībniekus ar aplausiem, bet Vienības laukumā viņus sveica Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova, kura katram uzņēmumam pasniedza Daugavpils pilsētas karogu.

Pēc skatītāju vārdiem, viņi bija pārsteigti, ka pilsētā darbojas tik daudz uzņēmumu un firmu. „Daugavpilī ir pieņemts pret visu attiekties negatīvi vai pesimistiski, visu kritizēt. Man tā nešķiet: Daugavpils ir skaista, pozitīva un atklāta pilsēta. Labprāt piedalījos gājienā ar draugiem no DU, kaut arī sen vairs neesmu students. Izjutu emocionālo pacēlumu, ejot vienā kolonā. Manuprāt, šāda vieda svētki ir nepieciešami cilvēkiem neatkarībā no viņu vecuma, profesijas, izglītības un atalgojuma”, portālam Gorod.lv paziņoja Vladislavs – viesis no Rīgas.


Написать комментарий