Spīdvejistiem uzvarēt mājās neizdodas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Polijas 1. spīdveja līgā uzvarēt nav izdevies Daugavpils „Lokomotīvei”, kas svētdien savā trekā ar Ļubļinas komandu cīnījās neizšķirti – 45:45. Labākais mūsu komandā ar 13 punktiem bija Ķasts Puodžuks, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Daugavpiliešiem cīņa pret Ļubļinu bija ļoti svarīga, jo bija nepieciešama uzvara, lai uzlabotu iespējas tikt labāko četriniekā. Diemžēl sanākušajiem skatītājie nācās vilties, jo uzvarēt tā arī neizdevās. Visu sacensību garumā rezultāts bija līdzīgs, bet pēdējie divi braucieni noslēdzās neizšķirti un arī summā neizšķirts- 45:45.

Daugavpils komandas rindās stabili un labi brauca Ķasts Puodžuks, kuram neizdevās vien uzvarēt pretinieku līderi Kameronu Vūdvordu, kas summā deva 13 punktus. Solīds sniegums, atskaitot vienu braucienu, Andžejam Ļebedevam – 11 punkti. Savā līmenī nobrauca Jonass Kilmekorpi (8), bet no pārējiem tika gaidīts vairāk.

Tikai pieci punkti Maksimam Bogdanovam, savukārt Romānam Považnijam vēl par vienu mazāk. Vjačeslavs Giruckis un Jevgēņijs Kostigovs atveda pa diviem punktiem.

Starp citu, aizvadītajā nedēļas nogalē Andžejs Ļebedevs debitēja Anglijas Elites līgā, palīdzot savai komandai ar sešiem punktiem. Viņš kļuva par pirmo latvieti, kurš jebkad startējis Anglijas spēcīgākajā čempionātā. 


Написать комментарий