Nedēļas nogalē siltums pakāpeniski atgriezīsies

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Nedēļas noslēgumā un jaunās nedēļas sākumā pakāpeniski atkal kļūs siltāks, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Šonedēļ, līdz piektdienai, nokrišņu būs maz, bieži spīdēs saule, taču dienas būs salīdzinoši vēsas. Gaisa temperatūra naktī nepārsniegs +7...+12 grādus, bet dienas laikā tā paaugstināsies līdz +19...+24 grādiem, piekrastē, pūšot rietumu puses vējiem, būs vēsāks.

Piektdien Latviju sasniegs plaša lietus mākoņu zona, kas nesīs nokrišņus arī naktī uz sestdienu. Saglabājoties mākoņainam laikam, maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā tikai nedaudz paaugstināsies virs +20 grādiem. Pastiprināsies dienvidrietumu, rietumu vējš, brāzmās sasniedzot 15-17 metrus sekundē.

Nedēļas noslēgumā un jaunās nedēļas sākumā atsevišķas nokrišņu zonas vēl var šķērsot teritoriju, tomēr pakāpeniski kļūs siltāks.

Sadaļā Laika ziņas - ik dienas raksti par gaidāmo laiku, ērts apdzīvoto vietu meklēšanas rīks, un precīza informācija par gaisa temperatūru, vēja ātrumu un virzienu, iespējamajiem nokrišņiem un gaisa spiedienu.


Написать комментарий