Cūkmens šogad neapmeklēs Daugavpili

foto: focus.lv
foto: focus.lv

Šovasar Latvijas Bērnu fonds organizē 28 bērnu nometnes dažādās Latvijas pilsētās, kuru vidū nav Daugavpils, tādēļ slavenais Cūkmens neapmeklēs mūsu pilsētas bērnus ar stāstu par to, kā ir jārūpējas par dabu.

Daugavpilij tuvākā vasaras nometne, kuru apmeklēs galvenais cīnītājs pret atkritumiem Latvijas mežos, darbosies Aglonas novadā, portālam Gorod.lv paziņoja AS „Latvijas valsts meži” pārstāve Irēna Žabinska.

Jāatzīmē, ka pavasarī Cūkmens jau saticis vairākus tūkstošus bērnu, piedaloties dabas sakopšanas talkās un uzstājoties dažādos pasākumos, savukārt vasarā viņš apciemos vairāk nekā 600 bērnu no dažādām Latvijas pilsētām, tostarp, Jēkabpils, Rēzeknes, Līvānu novada.

Cūkmens jau piekto gadu apmeklēs Latvijas Bērnu fonda rīkotās bērnu nometnes, kurās ar dažādu atrakciju palīdzību viņš bērniem stāsta par to, ka aiz sevis atkritumi ir jāsavāc un arī citiem jāliek aiz auss, ka drazas mežā atstāt nedrīkst. Šoreiz Cūkmens dosies pie bērniem, lai atklātu tiem jaunu stāstu - „Kas šodien nieks, rīt liels kaitnieks!”.
 


Написать комментарий