Pirātu ceļojums – jautrs un atraktīvs piedzīvojums bērniem

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

Šā gada 6. jūnijā uz svētkiem pie „pirāta” kafejnīcā „PiGaSuS” tika uzaicināti 15 bērni no trūcīgām ģimenēm. Pasākumu organizēja bērnu kafejnīca „PiGaSuS” un sponsors – autoserviss SIA „Veda-S”, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls. 

Ieejot kafejnīcā, bērnus sagaidīja kafejnīcas pārvaldniece Valērija. Bērni bija ieinteresēti, ko viņi te darīs, kāpēc tika aicināti? Kā pārsteigums, pie viņiem bija ieradies pirāts, kurš uzaicināja visus tālā ceļojumā – meklēt apslēptos dārgumus. Uzsākot ceļojumu, tika veidota mazo pirātu komanda. Bērni aktīvi iesaistījās viktorīnās, konkursos, rotaļās, pielaikoja pirātu galvassegas, apguva jaunus dejas soļus. Arī bērnu māmiņas nevarēja mierīgi nosēdēt malā un aktīvi piedalījās ceļojumā kopā ar bērniem – mazajiem pirātiem. Kopīgiem spēkiem mazo pirātu komanda vāca apslēpto dārgumu kartes fragmentus.

Ceļojuma gaitā bērni atjaunoja spēkus, atsvaidzinoties ar saldējuma kokteiļiem, ko laipni piedāvāja pirāta palīdze – kafejnīcas pārvaldniece Valērija. Jautrā ceļojuma noslēgumā tika atrasti apslēptie dārgumi – saldumi, un katrs pirātu komandas dalībnieks tika atalgots ar saldējumu.

Mazo pirātu ceļojums bija ļoti jautrs, atraktīvs un izzinošs. Piedzīvojums izdevās, un mazo pirātu komanda teica lielu „paldies” organizatoriem par iespēju brīnišķīgi pavadīt laiku.

Rēzeknes pilsētas domes pārvalde „Sociālais dienests” izsaka pateicību autoservisam „Veda-S” un kafejnīcai „PiGaSuS” par doto iespēju trūcīgu ģimeņu bērniem apmeklēt kafejnīcu un piedalīties atraktīvās rotaļās.


Написать комментарий